Ana Olariu

Diploma make-up artist

Cateva cuvinte despre mine

Cred cu tarie ca lucrurile care initial se contureaza ca simple pasiuni, ajung sa capete toate caracteristicile unui stil de viata.

In 2015 mi-am facut PFA-ul si mi-am deschis propriul STUDIO de Make-up & Hairstyle Ana OLariu in Bucuresti.  Astfel, pasiunea mea pentru machiaj s-a transformat in meseria pe care o practic in fiecare zi cu profesionalism, entuziasm si implicare!  Sa fii cu adevarat make-up artist presupune zeci de ore de stat in picioare,sute de machiaje realizate si o baza solida teoretica.

Imi traiesc visul, ajut femeile sa fie “cele mai frumoase ele” si asta ajutata de produse si tehnici de cea mai inalta calitate, specifice look-ului pe care vreau sa-l obtin. Ofer servicii de machiaj si coafura atat la domiciliu cat si in propriul Studio, pentru evenimente personale, nunti si botezuri, petreceri si aniversari si petreceri de Halloween.

 • Martie 2015 : Demonstratie machiaj Mireasa in cadrul Scolii de make-up Anca Radulescu
 • Februarie 2015: Make-up Artist pentru Evenimentul lui Massimilliano Cornacchia
 • Decembrie 2014: Make-up Artist – Lansarea primului brand romanesc de pensule profesionale marca Anca Radulescu
 • Noiembrie 2014: Make-up Lidia Buble pentru emisiunea „Rai da’ buni”
 • Septembrie 2014: Demonstratie machiaj Fantezie in cadrul Scolii de make-up Anca Radulescu
 • Iulie 2014: Training Basic Dior  – Make-up Artist Eveniment Lansare Dior Addict It Mascara
 • Iunie 2014: Demonstratie machiaj Fantezie in cadrul Scolii de make-up Anca Radulescu
 • Mai 2014: : Diploma de absolvire machiaj profesional –  Scoala de Make-up „Anca Radulescu„, Bucuresti
  Programul de calificare Machior (120 ore) .Diploma eliberata de Scoala de make-up profesional „Anca Radulescu” este  recunoscuta de C.N.F.P.A. (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor), de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. Este o diploma completa, ce atesta calificarea si pregatirea absolventilor in meseria de machior.
 • Noiembrie 2013: Make-up Artist la filmarea videoclipului “Candy Girls” al lui XIII-Trirteen, un artist din Germania.
 • Iulie 2008- Absolventa a facultatii de Relatii Comerciale si Financiar-Bancare Interne si Internationale, Universitatea Romano-Americana, Bucuresti
Programeaza-te

Pentru programari machiaj profesional/coafura ma puteti contacta la nr. 0725715115 sau mesaj pe facebook cu data dorita. Multumesc!

Programeaza-te