Woman TV by Flavia Apostol

In prezent realizez Rubrica de Make-up pentru Emisiunea Woman TV by Flavia Apostol ce se difuzeaza in fiecare duminica de la ora 20.00 la ora 22.00 pe postul de televiziune Nasul TV, post transmis de toate companiile de cablu!

Emisiunea este dedicata publicului feminin. Doresc sa mentionez ca machiajul si coafura prezentatoarea Flavia Apostol este realizat de mine la fiecare aparitie in emisiune.

Va invit sa accesati linkurile de mai jos pentru a urmari rubrica de make-up:

Duminica, 30 August 2015

Rubrica de Make-up cu Ana Olariu

Va invit sa vizionati Rubrica de Make-up cu Ana Muset Olariu . Emisiunea a fost difuzata duminica 30 august la ora 20:00 pe Nasul TV. Rubrica de Make-up va fi disponibila si pe site-ul meu www.makeupsecret.ro la Sectiunea VIDEO.

Posted by Machiaj Profesional Si Coafura on Tuesday, September 1, 2015

Duminica, 16 August 2015

Rubrica de make-up cu Ana Olariu la NASUL TV!

Va invit sa vizionati Rubrica de Make-up cu Ana Muset Olariu . Emisiunea a fost difuzata duminica 16 august la ora 20:00 pe Nasul TV. Rubrica de Make-up va fi disponibila si pe site-ul meu www.makeupsecret.ro la Sectiunea VIDEO.

Posted by Machiaj Profesional Si Coafura on Monday, August 31, 2015

Duminica, 9 August 2015

Rubrica de Make-up cu Ana Olariu la Woman TV by Flavia Apostol

Va invit sa vizionati "Rubrica de Make-up cu Ana Muset Olariu" , la Woman TV by Flavia Apostol !

Duminica, 2 August 2015

Va invit sa vizionati "Rubrica de Make-up cu Ana Muset Olariu " , la Woman TV by Flavia Apostol ! Emisiunea a fost difuzata pe Nasul TV, duminica 2 august 2015. Machiajul si coafura prezentatoarei Flavia Apostol au fost realizate de Ana Olariu!

Posted by Machiaj Profesional Si Coafura on Thursday, August 6, 2015

Duminica, 26 Iulie 2015

Rubrica de Make-up cu Ana Muset Olariu, la Woman TV by Flavia Apostol ! Emisiunea a fost difuzata pe Nasul TV, duminica 26 iulie 2015. Machiajul si coafura prezentatoarei Flavia Apostol au fost realizate de Ana Olariu!

Posted by Machiaj Profesional Si Coafura on Thursday, July 30, 2015

Videoclip „Candy Girls”

Am contribuit la filmarea videoclipului “Candy Girls” al lui XIII-Trirteen, un artist din Germania, lansat pe data de 30 noiembrie 2013.

Hai să vă povestesc câte ceva despre experienta mea pe platourile de filmare.

La ora 6 dimineața toată echipa s-a strâns la un studio din Rosenheim, Germania. Ne-am apucat de treabă, iar în timp ce am bârfit „ca fetele” despre muzică,machiaj și haine, am terminat și machiajele. Mai exact, la machiajul fetelor (in numar de 16) am folosit fond de ten hidratant, pleoapele au fost conturate cu eyeliner negru, umbre de maro și auriu, buze glossy si pomeții ușor bronzați.

Odată ajunși pe platourile de filmare, am fost uimită de armata de oameni care așteptau să începem filmările. Oamenii erau atât de bine pregătiți, încât ajunseseră cu mult timp înaintea noastră, pentru a se asigura că începem filmările la timp.Filmarea s-a terminat în jurul orei 5 dimineața,dar pot spune ca oboseala nu și-a făcut simțită prezența.

Dupa aceasta experienta consider ca este un mare avantaj ca profesionist să fii într-un mediu în care toată lumea știe ce are de făcut și îi lasă și pe ceilalți să-și facă treaba :).

Videoclipul îl puteți vedea aici:

Mai jos sunt cateva poze de la filmarile videoclipului: