SERVICII COAFAT

O femeia este frumoasa tot timpul, dar mai ales cand parul ei devine o podoaba si ii imbraca efectiv fata, subliniiindu-i feminitatea si gingasia! Parul, ca element al frumusetii feminine de la antici pana astazi este ceea ce numim noi, in mod curent COAFURA.

Arta aranjarii parului a evoluat in timp, dar astazi, ea ne preocupa pe toti, barbati si femei deopotriva.

Coaforul, in varianta sa moderna, este cel ce sugereaza, valideaza sau invalideaza intentiile clientei, ii ofera alternative, ii propune solutii, ii armonizeaza trasaturile si frumusetea naturala. Important e sa stii ce ti se potriveste si de cat timp dispui pentru a te aranja!

COAFAT LIBER

(coafat din perie + styling)

  • PAR SCURT…………………..……………. 50 LEI
  • PAR MEDIU…………………..……………. 90 LEI
  • PAR LUNG…………………………..…….. 130 LEI

COAFAT DE OCAZIE

(cocuri lejere , glamour sau retro , impletituri, onduleuri)

  • PAR MEDIU………………………………………….150 LEI
  • PAR LUNG……………………………………………200 LEI

COAFAT DE MIREASA

Coafurile de mireasa reprezinta unul dintre elementele centrale a tinutei nuptiale, avand o importanta la fel de mare precum machiajul de mireasa sau rochia.

Indiferent ca te-ai gandit la o nunta in stilul anilor ’20, ’50 sau ’60, trebuie sa stii ca fiecare decada presupune un stil specific al coafurii, cat si al machiajului, pe care doar un stilist profesionist este capabil sa il realizeze.

Exista numeroase coafuri de mirese care comina atat impletiturile,cat si buclele si cocurile,rezultatul fiind unul superb, deosebit. Orice coafura poate fi pusa in valoare prin accesorii de par sau alte elemente gingase, cum ar fi tiarele. Pentru acelea mai conservatoare dintre voi, exista optiunea bentitelor bijuterie, decorate cu perle sau pietre stralucitoare. Florile sunt deasemenea unele dintre cele mai populare accesorii de mireasa.

Asadar, fie ca esti adepta unui stil clasic, fie al unuia mai extravagant, te voi ajuta sa obtii acel look personalizat.

  • PRET coafat mireasa porneste de la 200 LEI si creste in functie de complexitatea coafurii alese.
  • PROBA COAFAT DE MIREASA……………..200 LEI

Pentru a garanta un rezultat de calitate, folosesc produse de profesionale, ce asigura o rezistenta a coafurii de 24 de ore.
Printre brand-urile profesionale folosite se numara:

Keune Ana Olariu

Subtil Ana Olariu

L'Oreal Ana Olariu

Wella Ana Olariu

Studio-ul de Make-up & Hairstyle Ana Olariu

INFORMATII SUPLIMENTARE

Atat machiajul cat si coafura se pot realiza, fie la propriu-ul Studio de Make-up & Hairstyle , situat in Bulevardul Decebal nr.1, bl.H2, sc.@, et.1, ap.38 din sectorul 2, fie la domiciliu vostru, sau la orice alta adresa stabilita de voi si comunicata in prealabil.

Deplasarile in afara Bucurestiului necesita decontarea drumului (3 lei/km) si un numar de minim 3 machiaje comandate (Mireasa+ 2 invitate).

Pentru a putea beneficia de serviciile mele la domiciliu, va rog sa ma contactati din timp.

Programarile se fac:
• telefonic la numarul 0725.715.115
• prin email la makeupanaolariu@yahoo.com

Programeaza-te acum

ORICE programare va fi insotita de achitarea unui avans de 50 % din valoarea serviciilor, pentru a evita eventualele neplaceri, atat pentru clienti cat si pentru mine. Pentru banii achitati primiti bineinteles bon fiscal (intrucat sunt PFA).

Avansul este nereturnabil!